Streekmarkt

We deliver packages at home, at work, on a Bpost PostPoint or a Bpost vending machine 24/7.

VondelmolenDendermondsesteenweg 208, 9280 Lebbeke

Picture for manufacturer Vondelmolen

Vondelmolen

Dendermondsesteenweg 208, 9280 Lebbeke

Al 145 jaar verwent Vondelmolen volgens aloude familierecepten haar klanten met heerlijke peperkoek en peperkoekproducten. Daardoor zijn wij uitgegroeid tot de grootste producent van peperkoek in België. Gedurende vijf generaties hebben wij onze basisfilosofie weten te behouden en onze tradities in ere gehouden. Tegelijkertijd investeren we ook voortdurend om jouw gezondheid en het milieu zo goed mogelijk te beschermen. Ontdek hier alles over Vondelmolen. Ontdek hier alles over het wonder van peperkoek …

user
   

Al 145 jaar verwent Vondelmolen volgens aloude familierecepten haar klanten met heerlijke peperkoek en peperkoekproducten. Daardoor zijn zij uitgegroeid tot de grootste producent van peperkoek in België. Gedurende vijf generaties hebben zij hun basisfilosofie weten te behouden en de tradities in ere gehouden. Tegelijkertijd investeren ze ook voortdurend om jouw gezondheid en het milieu zo goed mogelijk te beschermen.

In 1867 kocht de familie Borms de molen aan de Vondelbeek. Oorspronkelijk werd de molen gebruikt als olie- en graanmolen. Na de eerste wereldoorlog werd ook begonnen met het maken van peperkoek. Door de jaren heen is Vondelmolen natuurlijk gemoderniseerd, maar zij blijven wel trouw aan de traditionele bereidingswijze.