Streekmarkt

Wir liefern Pakete zu Hause, bei der Arbeit, auf einer Bpost Postpoint oder einem Bpost Automaten 24/7.span>

Slagerij SlootmaekersKeelhoffstraat 34, 3620 Neerharen

Bilder für Hersteller Slagerij Slootmaekers

Slagerij Slootmaekers

Keelhoffstraat 34, 3620 Neerharen
Click here to View Video

Veel Vlaamse slagers specialiseerden zich in de productie van gezouten hespen, sommigen groeiden uit tot grote bedrijven, anderen produceerden en produceren enkel voor hun eigen winkel. Eddy Slootmaekers zet een traditie verder die vader Slootmaekers opstartte in de jaren 1960. Hij koopt hespen met heup en met been, echte boerenhespen, wrijft ze in met zout en laat de hespen vervolgens minstens 7 maanden drogen. De Maaslanders lusten hun “shinken” liefst in reepjes bij de boterham, 70% van de productie wordt dan ook in stukken van 1 of 2 kg verkocht

user

Onze winkel heeft zijn oorsprong in 1963.
Vanaf mijn 16e heb ik mijn eerste stappen gezet in de zaak. Ik heb al enkele jaren ervaring opgebouwd als mijn vrouw Martine in 1993 instapt in onze winkel.
In 2002 hebben we onze zaak volledig vernieuwd en aangepast aan de gangbare normen.
We zijn ons gaan verdiepen in het maken van rauwe hammen. We selecteren enkel kwaliteitsvlees, wat de rijping en de smaak zal bevorderen.
Gaandeweg hebben we de productie van rauwe ham kunnen uitbreiden door mond-aan-mond reclame.
Sinds enkele jaren zijn we trotse bezitters van het label Streekproduct Maaslandse Boerenhesp.
Na al die jaren zijn we trots op het feit dat we zoveel zelfbereide producten het gehele jaar kunnen aanbieden. Wij zijn een van de weinige slagers die nog echte ambachtelijke producten kunnen aanbieden. Waar de meesten gewoon aan doorverkoop doen, kunnen wij zeggen dat bijna al onze producten bij ons zelf gemaakt worden, van levend vee tot afgewerkt product. Hier staan wij 100% achter en zo garanderen we perfecte kwaliteit.